Acte a Lleida en suport a Veneçuela

Acte a Lleida en suport a Veneçuela

El PCPC-PONENT, recolzem les activitats que el dijous dia 28 de febrer, han organitzat l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida i la Plataforma de Lleida contra el cop d’estat a Veneçuela.

Aquell dia, dijous 28, s’ha convocat una concentració en la Plaça Paeria, a les 19 hores, on es llegirà un manifest de la Plataforma, així com una intervenció del Consol General de Veneçuela a Barcelona.

Una hora més tard, és a dir a les 20 h, tindrà lloc una Xerrada-Col-loqui en què intervindran:

-Josep Manel Busqueta (Economista)
-Ricardo Capella (Consol General de Veneçuela a Barcelona).

Aquesta xerrada es farà en l’Hotel d’Entitats, del carrer La Palma, 6-10 .

Us animem a vindre a aquestes activitats i continuar amb la defensa del poble veneçolà i del seu legítim govern amb el president Nicolás Maduro.


A la vegada que denunciem, una vegada mes, l’imperialisme dels EUA, els seus governs submisos d’Amèrica Llatina, el nefast paper de l’Organització d’Estats Americans (OEA), tant en aquests dies, com en la seva tenebrosa història de suport a les dictadures més ferotges que en el continent d’Amèrica Llatina, hi han massacrat als pobles que s’han oposat a la ingerència dels imperialistes, amb el seu afany d’espoliar els seus recursos naturals.


Evidentment no podem oblidar tampoc, a l’imperialisme europeu, representat per la Unió Europea (UE) i el paper molt destacat, en aquesta ocasió, pel govern del PSOE de Pedro Sánchez, veritable titella de Trump.

PCPC-PONENT.
Lleida, 23 de febrer de 2019.