EL PCPC DÓNA SUPORT ALS 8 DOCENTS DE LA SEU D’URGELL

EL PCPC DÓNA SUPORT ALS 8 DOCENTS DE LA SEU D’URGELL

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) volem manifestar tot el nostre suport cap als 8 docents.

Acusats d’un presumpte delicte d’incitació a l’odi per haver introduït a les aules el debat polític per fomentar l’esperit crític del seu alumnat.

Entenem que aquest fet és un exemple més de l’escalada de repressió que estem patint el poble treballador català, com a conseqüència de la recentralització de les competències educatives fruit de l’aplicació de la llei 155.

El/les docents com la resta dels treballadors/es hem de tenir clar que aquesta pèrdua de drets i llibertats que patim el poble català són el resultat de la lluita que confronta en aquest moment la burgesia catalana i el seu estat català i la burgesia espanyola i l’estat monàrquic espanyol, per poder mantenir el seu poder econòmic, polític i social davant la crisis estructural que pateix no només el sistema capitalista a Catalunya, també a la resta de l’estat espanyol i en definitiva al món globalitzat en el qual vivim.

Així aquests judicis en tràmit , són el resultat del moment actual en el qual vivim els obrers/res, on clarament l’Estat Monàrquic Espanyol juga a la perfecció el seu paper d’estat opressor.

Però no podem oblidar que dins de qualsevol estat capitalista, ja sigui català, espanyol…la classe treballadora no tindrem garantits els nostres drets socials i democràtics, perquè vivim sota l’explotació de la burgesia independentment de la seva nacionalitat o estat.

Animem a tots els /les docents a que us organitzeu com a col·lectiu de treballadors/es i participeu a les diferents propostes de mobilitzacions que durant aquest dies van succeint, per tal de poder defensar, no només els vostres drets laborals i socials, sinó acabar també amb l’opressió que patim com a treballadors/es. , així com continuar lluitant pel dret d’autodeterminació que tenen contemplats tots els pobles oprimits.

ATUREM LA REPRESSIÓ DEL RÈGIM MONÀRQUIC BURGÈS!

PER LA REPÚBLICA SOCIALISTA CATALANA!

PER LA REPÚBLICA SOCIALISTA DE CARÀCTER CONFEDERAL!

VISCA LA CLASSE OBRERA!

NO PASSARAN!

Comitè Executiu del PCPC

10/11/2017