27S: Eleccions al Parlament de Catalunya

La classe obrera catalana necessita organitzar la contraofensiva

El PCPC considera que aquestes eleccions no són un referèndum d’autodeterminació, quelcom impossible dins l’Espanya monàrquica i capitalista, però òbviament no són unes eleccions autonòmiques normals. Els i les comunistes de Catalunya demanem el vot nul de la classe obrera catalana, un vot conscient i de ruptura amb el capitalisme, realment al marge de les pugnes interburgeses que s’intenten dirimir en aquestes eleccions. Els i les comunistes entenem que la consciència nacional ha de ser un factor d’unitat de classe per lluitar per la conquesta del socialisme-comunisme.

Avui és imprescindible situar la necessitat de la reorganització i el reagrupament de la classe obrera i les capes populars entorn a la lluita pels drets nacionals del poble català i el dret a la lliure autodeterminació; bastint un projecte revolucionari clarament orientat a la construcció del Socialisme i el poder obrer mitjançant l’articulació d’un ampli moviment obrer i popular antimonopolista i antiimperialista, situant la ruptura radical amb la UE i l’OTAN com els elements fonamentals de tot programa que respongui als interessos de la classe obrera. Aquest projecte només serà viable amb la victòria de la classe obrera sobre la burgesia, a Catalunya i a la resta de l’Estat.

  • El Partit Comunista del Poble de Catalunya diu NO
  • No a una Catalunya sotmesa a la UE i a l’OTAN, convertida en l’Israel de la Mediterrània sudoccidental
  • No a l’Espanya sotmesa a la UE i a l’OTAN, convertida en la base militar de l’AFRICOM
  • No a les mentides de l’oportunisme de capitalismes humans fruit de processos de refundació de l’Estat burgès

Catalunya, la seva classe obrera i el conjunt de sectors populars, només pot trobar la llibertat transitant el camí del Socialisme, del Poder Obrer i Popular. Cap projecte, centralista o independentista, que s’insereixi dins de la UE i l’OTAN pot representar un avenç per a la nostra classe.

Per això el PCPC afrontarà aquestes eleccions demanant el vot nul, per la sortida del’€, l’UE i l’OTAN. Per la construcció revolucionària del Socialisme-Comunisme.

Descarrega't la papereta pel vot nul!

Descarrega’t la papereta pel vot nul!