25N: Organitza’t i lluita contra la violència sexista i la crisi capitalista

25N: Organitza’t i lluita contra la violència sexista i la crisi capitalista

cartell

Convocatòries: dimarts 25 de novembre, Rambla Caneletes 19 hores (Barcelona), uneix-te al bloc comunista!

Les comunistes del PCPC denunciem la violència de gènere com el grau més extrem de la llarga sèrie de discriminacions i injustícies que sofrim les dones en el sistema capitalista, un sistema basat en la violència com a mètode d’apropiació de recursos i cossos. Aquesta violència sustentada en la divisió sexual del treball, diferent repartiment de rols de gènere i inferioritat de la dona en les posicions de poder està imposada pel sistema patriarcal, aliat natural del capitalisme.

Els feminicidis i formes extremes de violència contra les dones es produeixen en nombrosos països del món mitjançant l’infanticidi, avortament selectiu o l’abandó de les nenes i la desaparició o l’assassinat sistemàtic de dones joves i adultes. A la UE 9 milions de dones han estat víctimes d’una violació, un 33% han sofert violència física o sexual però només una de cada tres denúncia les agressions. Gairebé la meitat de les dones que moren per feminicidi al món són assassinades pels seus marits o exparelles, un percentatge que s’eleva al 70% en alguns països. En el que portem d’aquest 2014 s’han produït a l’estat espanyol 42 assassinats per violència patriarcal i 124.893 denúncies durant el passat 2013.

Organitzem-nos amb la resta de la classe obrera contra la violència patriarcal i la violència capitalista. Lluitem contra la violència que aquest sistema exerceix contra nosaltres en les seves múltiples formes, i construïm com a classe obrera que som una nova societat que elimini tota forma d’opressió i explotació, la societat d’éssers lliures i plens, la societat socialista-comunista.

CAPITALISME I PATRIARCAT CULPABLES DE FEMINICIDI
CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA
PER UNA SOCIETAT SENSE EXPLOTACIÓ NI OPRESSIÓ

Partit Comunista del Poble de Catalunya