10 i 11 de juliol. Amb Cuba i amb la seva Revolució

10 i 11 de juliol. Amb Cuba i amb la seva Revolució

Aturem el feixisme i l’imperialisme

El Partit Comunista del Poble de Catalunya es suma a les mobilitzacions unitàries en defensa de Cuba i de la Revolució convocades pels dies 10 i 11 de juliol des de Defensem Cuba i Associacions de cubans i cubanes a Catalunya.

Ara farà un any de l’intent per part de l’imperialisme ianqui de fer explotar a Cuba una “revolució de colors” com les que portaren a Ucraïna els nazis al poder, portaren la guerra a Síria o van provocar un genocidi a Líbia. Aquesta revolta va resultar un estrepitós fracàs i els atacs contra escoles, centres mèdics i supermercats foren ràpidament neutralitzats per la comunitat i la policia revolucionària. Un nou ridícul dels mercenaris al servei de Washington que només va tenir repercussió als mitjans de comunicació de l’imperialisme i a les xarxes socials gràcies als milers de “bots” al servei del departament d’Estat nord-americà.

Un any desprès un grapat de contra-revolucionaris, vinculats estretament a la ultra-dreta i al feixisme espanyol de VOX, el PP i Ciudadanos pretén agredir el consolat cubà a Barcelona.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya dona suport a les concentracions de solidaritat que es realitzaran el diumenge 10 de juliol a partir de les 12 del migdia i el dilluns 11 de juliol a partir de les 7 de la tarda, davant del Consolat de Cuba a Barcelona, Passeig de Gràcia 34.

Convoquem al conjunt de la militància comunista, als i les simpatitzants del Partit, als amics i amigues de Cuba i de la Revolució, als i les antifeixistes i a tothom que s’identifiqui amb la pau, l’autodeterminació i l’amistat entre els pobles.

Visca Cuba Socialista!

No passaran!