Presentació llibre George Mavrikos

Presentació llibre George Mavrikos

George Mavrikos, President d’Honor de la FSM, a Barcelona per a presentar el seu llibre:

“Apuntes Críticos sobre la Historia del Movimiento Obrero Sindical Mundial – Cuestiones de
Táctica y Estrategia”

Aquest no és un llibre d’entreteniment. Aquesta obra és una classe magistral d’Història de la Classe Obrera, de la Filosofia de la lluita de classes i del Pensament anticapitalista i antiimperialista, un sotrac d’aire fresc davant la fartada del relat de qui vol continuar sent classe dominant. És un llibre per pensar, per reflexionar, per estudiar la Història des del moviment obrer, per remoure els fonaments en què el sistema capitalista ha basat el seu sistema d’explotació.

El seu autor, George Mavrikos, tampoc és un autor promocionat per les grans editorials que busquen aquells que donen un cos ideològic i cultural al sistema de mentides en què el capitalisme s’ha de fonamentar. Es tracta de l’ex-secretari general de la Federació Sindical Mundial (de 2.005, a 2.022) i el seu actual President Honorari, alhora que el President de l’Institut Obrer Internacional que sorgeix, precisament, per formar la classe treballadora i fer-la conscient de la seva potencialitat per canviar la realitat.

El Comitè Estatal de la Federació Sindical Mundial a l’Estat Espanyol ha editat el llibre i ha convidat el seu autor a realitzar diferents actes entre el 3 i el 7 d’octubre, en 4 regions de l’estat, convençuts que servirà als esmentats propòsits. En aquests actes l’autor dedicarà el llibre a les persones que ho desitgin (el llibre té 300 pàgines, molta bibliografia, un centenar de fotos en color reflectint les lluites de la classe obrera als 5 continents, i es ven a 12 €).

A Barcelona l’acte de presentació es farà, amb presència de l’autor del llibre (y una traductora), el proper dilluns 7 d’octubre a les 19 hores, a L’AULA RONDA, Sant Pere Més Alt, 59, bis(Metro Triomf), que és la sala d’actes de la Cooperativa d’Advocats Laboralistes COL·LECTIU RONDA.

.