La Guàrdia Urbana reprimeix als comunistes

La Guàrdia Urbana reprimeix als comunistes

Aquest matí han estat retinguts -per part de la Guàrdia Urbana de Lleida- dos militants del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), de Ponent, en la cruïlla  d’Alfred Perenya amb Avinguda Alcalde Porqueres (Lleida).

El motiu de la retenció que ha esgrimit la policia local ha estat en que no es pot col.locar cartells a la ciutat a no ser que sigui en llocs autoritzats. En  l’operació policial han estat incautats 52 cartells ( d’un acte  d’homenatge a Fidel Castro que farem el 27/12 a les 18 h), un cubell i una escombra. Els militants del PCPC (Josep Maria Baró, Responsable Polític del PCPC a Ponent i M. D. , membre del Comitè Local han estat conduïts a la Comissària de la Guàrdia Urbana a omplir uns impresos que no tenien els agents en les seves mans)  s’enfronten cadascú a una multa que pot arribar als 300 eu.

El PCPC denunciem al govern de la Paeria – el mateix que manté els noms de carrers de personatges del règim de la dictadura franquista – i les seves ordenances municipals que reprimeixen la llibertat  d’expressió i que no habilita espais per a que es puguin divulgar les activitats de les diverses entitats de Lleida.

Aturem el caciquisme! Prou de repressió !

PCPC-Ponent.
Lleida, 24 de desembre de 2016.

Comparteix: Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page